Tuesday, 24 January 2012

Familyyy Ride ;:)

Best hari niii aku pegiiiiiii bukit mertajam ,. pergi gan family tgk keadaan rumah lame aku !  fuhhhh selamat masih dlm keadaan elok . masa balik kami nek ferry ,,tunggu nye lame siot >.< tapi berbaloiii laa ..then pg bj lak .cari beg skolah .. maklumla dah putus beg lame >.< dah hampir 3 tahun setia berkhidmat :P iloveyouuuuu beg <3 .... BTW memang syiok :_)

Monday, 23 January 2012

Tralalalala ~

HUwm .. sedih siot .dari queensbay ker bukit jambul . penat penat . best tadi aku tgk ciat journey 2 . aww sumpah sweet tgk dyorng .iloveyou vanessa xD ! ..... dlm panggung ade orng dok call aku , x jwab la ..astu aku calll me back .. rupnya dya adik angkt aku lyaa <3 .. takpa dya dah tunai kan janji dya ...... sroonookkkk . .btw penatt  IM SICK . IM TIRED AND IM ALONE ;'/

Saturday, 21 January 2012

Sedih

aku mimpi yng ecah masmallow akan menjadi milik orng lain ! aku pergi ke kelas dya ,dya stay gan laki lain ! aku sedih aku masuk kelas ,masa balik ada laki datang pgg dya ,dya pgg then peluk laki tu depan mata aku sendri ! tapi ia hanya mainan tidor ! mungkin ada hikmah yng dya menjadi miilik orng lain .kita takkan tau. kita hnya merancang tuhan yng menentu kan ! klu dya dah tak happy takpa aku redha ,tapi aku ttp syang dya lebih dari yng lain :) iloveyouuuuuuuuu Ecah :)
k hari ni aku nak post ttg adik angkt aku ! nama dya siti Azalyaa , dya baik sngt . dya peramah . aku suka kwn gan hg ! ak ingt masa kita lawan like ,aku komen dlm status hg ,. sejak tu aku sayang gila hg sebagai adik aku taw . aku jaga segala makan minum hg , kerja sekolah ,ape lah aku tanya ,tapi hg ? takde pom takpe uh , now aku hope hg happy lah k aku dah tak mampu nk jaga segala makan minum hg lagi dah k .IM SORRY :(
Lol hari ni aku update sal aku g men skate .. bestlaah tadi ,aku g qb gan shahril .then masuk skate ,jumpa plak ex aku <--- tak kenai pom hahahahahahahahaa.. best gila tadi ,lepas men aku ikram ,shahril dan kwn dya semua g makan kt pak long . lmbt sngt kami pom makan kfc .haha aku sep bajet nk kuar lagi .so tak jadi la makan .aku masuk terus skate .,banyak gila awek tadi -,- semua ada boy aku pom wat donoe ja ,,sapa tak sayang istri woi xD haha btw bestt ,kaki sakittttttt

Friday, 20 January 2012

HUwm 1st Update :D

Heyhey ,kali ini saja aku nk update .maklumlah aku bru g kat sini uh ! . sajer jer nk kalut jap :P . we korang ,aku masih baru tau ,tolong uh tunjuuk ajar serba siket ,aku tau aku pom ada slah dan silap.hamba Allah katakan . okay .need tunjuk ajar korang ~ please :) DONE .,