Saturday, 21 January 2012

k hari ni aku nak post ttg adik angkt aku ! nama dya siti Azalyaa , dya baik sngt . dya peramah . aku suka kwn gan hg ! ak ingt masa kita lawan like ,aku komen dlm status hg ,. sejak tu aku sayang gila hg sebagai adik aku taw . aku jaga segala makan minum hg , kerja sekolah ,ape lah aku tanya ,tapi hg ? takde pom takpe uh , now aku hope hg happy lah k aku dah tak mampu nk jaga segala makan minum hg lagi dah k .IM SORRY :(

No comments:

Post a Comment